Főoldal    Referenciák    Cégtörténet    Minőségpolitika
     
 

A Szervezet elkötelezetten törekszik a kiváló minőségű szolgáltatások előállítására és a vevői megelégedettségére, amely a Szervezet működésének alapját képezi.

A Vevők bizalmának megtartására és erősítésére, valamint a társaság hosszú távú működésének biztosítása érdekében minden munkatárs alapvető tevékenységének tekinti az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint minőségirányítási rendszer működtetését és folyamatos fejlesztését. A Szervezet célja, hogy elérje a hibátlan szolgáltatások teljesítését a minőségügyi rendszer folyamatos fejlesztésével.

A fentiekre tekintettel a Szervezet vezetése, összhangban a szervezet üzletpolitikai célkitűzéseivel, minőségpolitikáját az alábbiakban teszi közzé:

        Felismerve, hogy cégünk léte vevőinktől, megrendelőinktől, megbízóinktól függ, törekednünk kell jelenkori, valamint jövőbeli igényeik megismerésére, és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésére.

        A Szervezet vezetése az üzletpolitikai és minőségcélok kitűzése érdekében, folyamatosan figyelemmel kíséri a külső környezeti változásokat, s azokat értékelve jelöli ki a fejlesztési, piacszerzési irányokat, illetve alakítja ki a cég jövőképét.

        A Szervezet vezetése mindent megtesz a jó munkahelyi légkör, illetve munkakörnyezet kialakításáért, ezáltal mozgósítsa a munkatársakat képességeik legjavát adni a munkavégzéshez.

        A munkatársak felkészültségét és képességeit képzéssel, illetve továbbképzéssel fejleszti.

        A szervezet eredményessége, hatásossága, illetve hatékonysága érdekében az egymással öszzefüggő folyamatokat rendszerként azonosítja és irányítja.

        A folyamatos tökéletesítés és fejlesztés céljából a szervezet alkalmazza a célmeghatározás, folyamattervezés >> végrehajtás megszervezése, végrehajtás >> figyelemmel kísérés, ellenőrzés >> szükség esetén azonnali beavatkozás minőségirányítási modelljét.

        A Szervezet kölcsönös előnyökön alapuló kapcsolatok kialakítására törekszik a beszállítókkal, illetve alvállalkozóinkkal.

Budapest, 2018. március 1.

--Moró Ferenc

   Ügyvezető

 
   

  
gepszem
 Méréstechnika - Vision - Ipari informatika - Vezérléstechnika
eXTReMe Tracker
2010 (c) - Gépszem KFT.