Főoldal    Referenciák    Cégtörténet    Minőségpolitika
     
 

Cégünk, a Gépszem Kft. 2010-ben alakult, 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonában lévő vállalkozás. Fő profilunk ipari méréstechnikai és vezérléstechnikai feladatok megoldása, ügyfeleink számára. Kínálatunkban szinte minden ipari informatikával kapcsolatos tevékenység megtalálható, kezdve a saját fejlesztésű kamerás mérő- és minősítő (Vision) rendszerektől, ember-gép kapcsolat (HMI) megoldásokon át, a klasszikus automatizálási feladatokig.

Ügyfeleink számára egyedülállóan fejlett technológiai megoldásokat kínálunk, melyek segítségével egyszerűen, átláthatóan és magas színvonalon szolgálhatják ki a mind magasabb minőségi és hatékonysági elvárásokat. Vevőink elvárásait – mint a költségtakarékosság, rugalmasság és magas színvonal – szem előtt tartva segítünk ügyfeleinknek az adott feladat optimális megvalósításában.

Cégünk alapítói 2004 óta foglalkoznak különféle ipari szoftverek és Vision szoftverek fejlesztéssel, ipari méréstechnikával, valamint vezérléstechnikával. Sokéves tapasztalattal rendelkező szakembereink és folyamatos fejlesztéseink jelentik a biztosítékot arra, hogy ügyfeleink számára mindenkor a legoptimálisabb megoldást kínáljuk.

 
     

 

--Moró Ferenc

   Ügyvezető 
gepszem
 Méréstechnika - Vision - Ipari informatika - Vezérléstechnika
eXTReMe Tracker
2010 (c) - Gépszem KFT.